"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada keluh kesah dan kesedihan, dan aku berlindung denganMu daripada kelemahan dan kemalasan, dan aku berlindung denganMu daripada sifat pengecut dan bakhil, dan aku berlindung denganMu daripada bebanan hutang dan daripada penindasan manusia."

Facebook Badge

KANSER RAHIM SEMBUH 99% : VIVIX TESTIMONIALS

VIVIX TESTIMONIALS: KANSER RAHIM SEMBUH 99%


Setiap penyakit pasti ada ubatnya, kecuali MATI. Paling penting kita usaha, Vivix Testimonials dari pengguna Vivix Shaklee. Kanser tahap tiga yang dikesan seminggu selepas bernikah, hilang selepas sebulan mengambil Vivix Shaklee.

Seperti ajaib kan? Kuasa Allah, dengan izin-Nya Vivix telah menghilangkan kanser tahap tiga. Zaman sekarang macam biasa je kita dengar kawan-kawan, saudara mara atau keluarga terdekat kita yang kena penyakit kanser ini. In fact, Eray sendiri mengenali lebih 5 orang yang menghidap kanser. Kanser ovari, servik, payudara, otak, darah dan macam-macam lagi.

Ada banyak sebab mengapa kanser boleh terjadi. Antaranya genetik, radiasi, gaya hidup, pemakanan yang pelbagai faktor lain. Pesakit kanser yang tidak mahu dapat rawatan awal, dianggap sebagai membunuh diri. Selagi ada nyawa, berusahalah. Kemungkinan besar akan bertemu dengan 'ubat' yang serasi dengan kanser yang dihidapi.Kanak-kanak perempuan, berumur 7 tahun. Disahkan menghidap kanser otak. Tumor di otaknya tidak akan mengecil walaupun dengan rawatan kimoterapi. Jadi keluarganya memilih untuk berusaha cara lain. Mengambil supplement Shaklee, Nutriferon dan Shaklee Children's Multi-Vitamins secara konsisten. Kemudian pada Ogos, 2007 pada saat Vivix mula diperkenalkan. Ayah kanak-kanak tersebut mula memberi satu satu sudu teh Vivix Shaklee. Dan sejak itu nampak kesan positif. Lebih memeranjatkan, pada November, 2007 tumor tersebut hampir tidak boleh dikesan. Kisah Vivix Testimonials ini banyak memberikan inspirasi kepada pesakit-pesakit kanser yang lain. Tiada yang mustahil, selagi kita berusaha.


Bagaimana Vivix Membantu Rawat Kanser?

'Resveratrol' adalah bahan utama di dalam sebotol Vivix. Ianya adalah bahan yang didapati dari tumbuh-tumbuhan seperti anggur merah, sebagai pertahanan dari terkena penyakit. Kajian telah dilakukan, dan ianya bertindak sebagai antioksidan dan anti radang.


Berikut adalah bukti kajian ke atas Resveratrol.

Laporan dari Annals of the New York Academy of Sinces 2011, kajian ke atas resveratrol menunjukkan ianya mempunyai kesan anti-kanser.Pada 2008, kajian pada kultur sel, kesan resveratrol menyekat kanser payudara dari terus berkembang di peringkat awal. Hasil kajian diterbitkan dalamPenyelidikan Pencegahan Kanser, kajian itu mendapatibahawa resveratrol membantu menghalang estrogen dari bertindak balas dengan molekul DNA dan membentuk sebatian yang menandakan permulaanpembentukan sel kanser.Tahun 2007, laporan oleh BiologiKanser & Terapi, resveratol bertindak menjejaskan semua peringkat karsinogenesis (proses dimana sel-sel normal menjadi sel-sel kanser). Satu lagi kajian tahun 2008 di dalam jurnal Karsinogenesis,menunjukkan bahawa resveratrol boleh membantu mencegah kanser prostat(mungkin disebabkan olehkesannya terhadap hormon seks lelaki yang dipanggil androgen).

Lagi satu kisah Vivix Testimonials adalah bekas pembaca berita Mandarin NTV7, Mr. Law Chu Hian. 10 tahun lepas disahkan menghidap kanser paru-paru yang telah kronik. Setelah mengamalkan cara hidup sihat dan mengambil supplement Shaklee seperti Vivix secara konsisten dia telah disahkan bebas dari kanser! Malah nampak lebih muda dari usia sebenar. 


Usah berhenti berusaha. Dan percayalah setiap penyakit ada ubatnya. Kecuali mati. Itu janji Allah. Kita manusia pasti akan diduga. Jika redha dengan setiap dugaan, pasti akan beroleh pelangi di kemudian hari. Ajal maut di tangan Allah. Usah sesekali putus asa. Putus asa bermakna kita sudah putus asa pada Allah. Jadi yakinlah pada-Nya. Selain itu berdoalah, kerana Dialah yang menyembuhkan segala penyakit.

Vivix Shaklee, 150ml. Harga RM503.50. Jika mendaftar ahli dan dapatkan 2 botol vivix, dapat harga member yang jauh lebih murah. Hanya RM40X.XX sebotol. Juga mendapat Cash Bonus RM**.** pada bulan berikutnya.

Boleh hubungi za untuk 'CARA MAKAN VIVIX, CARA JIMAT DAN BERKESAN'.

Za 0182003707 @ 017.218.7915

 

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di LovelyZaiz.com adalah perkongsian peribadi. Tiada kaitan dengan mana-mana pihak samada masih hidup ataupun yang telah meninggal dunia. Dilarang untuk mencetak/menyalin sekiranya bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu.

Disclaimer #2

Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.