"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada keluh kesah dan kesedihan, dan aku berlindung denganMu daripada kelemahan dan kemalasan, dan aku berlindung denganMu daripada sifat pengecut dan bakhil, dan aku berlindung denganMu daripada bebanan hutang dan daripada penindasan manusia."

Facebook Badge

Tips hilangkan parut

MALUNYA ADA PARUT
.
Pelbagai punca yang boleh meninggalkan cela atau parut antaranya
.
🤐 Kemalangan
🤐 Jerawat
🤐 Chicken Pox
🤐 Luka Pembedahan
🤐 Stretch Mark
.
Parut memang memalukan dan boleh menyebabkan kita rasa rendah diri. Berita baik untuk anda yang mempunyai masalah parut ini.
.
Vitamin C SR, Vita E Complex dan ESP boleh mengembalikan keceriaan dan meratakan kesan parut anda.
.
😀 Vita C SR Plus penting untuk pertumbuhan tisu, membantu membaik pulih tisu, merangsang kesihatan dan kecantikan kulit melalui penghasilan kolagen.
.
😀 Vitamin E membantu memelihara sel-sel yang sentiasa terdedah kepada radikal bebas agar tidak rosak. Ia juga membantu memperbaiki tekstur kulit, tona kulit yang tidak sekata, mengelakkan penuaan awal dan membantu masalah parut.
.
😀 ESP membantu memperbaharui sel kulit dan penghasilan sel kulit baru yang sihat. Jadi no more dead cells atau sel mati yang diulang copy banyak kali.
.
Hubungi saya untuk mendapatkannya dan konsultasi PERCUMA.
.
========> HUBUNGI ZA <==========
https://www.facebook.com/messages/LovelyBeautyVitamin?ref=hl
.
SMS.call hubungi Faizah : 018-2003707 @ 017-2187915 "hilang parut "
.
(๑‵●‿●‵๑) (๑‵●‿●‵๑)(๑‵●‿●‵๑)(๑‵●‿●‵๑)
.
Pengedar Shaklee Sijangkang, Telok Panglima Garang, Shah Alam, Damansara.
Pengeposan seluruh Malaysia, Sabah Sarawak, Brunei dan Singapura.

No comments:

Post a Comment

 

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di LovelyZaiz.com adalah perkongsian peribadi. Tiada kaitan dengan mana-mana pihak samada masih hidup ataupun yang telah meninggal dunia. Dilarang untuk mencetak/menyalin sekiranya bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu.

Disclaimer #2

Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.