"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada keluh kesah dan kesedihan, dan aku berlindung denganMu daripada kelemahan dan kemalasan, dan aku berlindung denganMu daripada sifat pengecut dan bakhil, dan aku berlindung denganMu daripada bebanan hutang dan daripada penindasan manusia."

Facebook Badge

Kedinginan Seksual Suami Isteri

Dalam kesibukan dunia hari ini. Banyak perkara yang kadang kala kita terlepas pandang begitu sahaja. Semua mahu cepat dan pantas. "Touch n Go"

Kehidupan bekeluarga adakalanya hilang seri dek kerana kekalutan duniawi. Fitrah hidup berpasangan. Akan ada pasang surutnya. Yang dirisaukan bila kerap sangat surut sampai dah tiada "feel"

Kedinginan dalam rumah tangga adalah perkara biasa hari ini. Dek kerana kepenatan melayan rutin kehidupan, kerja yang bertimpa-timpa di pejabat, strees dengan masa yang asyik sahaja tak cukup, di tambah dengan anak yang kerap meragam.

Secara tidak sedar kesannya membawa kepada keletihan melampau sama ada dari segi lahir dan batin.

Sehingga mengakibatkan kesuraman dalam kehidupan berumahtangga. Awas! Jangan biarkan ianya berlarutan kerana banyak padah menanti di hadapan sana.

Saya ada solusi untuk membantu anda mengembalikan kecerian hidup berumahtangga.

Pernah dengar Vitamin Cinta? Pernah dengar tapi tak tahu apa?

Vitamin E atau lebih dikenali sebagai Vitamin Cinta memainkan peranan yang penting untuk kesihatan seksual.

Ia dapat membantu menghasilkan hormon seks serta merangsang libido. Ia membantu untuk membekalkan lebih tenaga (seksual) sama ada kepada suami atau isteri.

Vitamin E juga mampu menstabilkan hormon seks atau kewanitaan. Terutama bagi ibu menyusu yang mempunyai kandungan hormon prolaktin (hormon menyusu) yang tinggi.

Untuk penerangan lebih lanjut. Jom kita bisik-bisik.

#Zi2M
#ShakleeEffectZi2M

❤Dapatkan "Vitamin e" dari saya.

Pm sini >>>https://goo.gl/vROmlA

❤Dapatkan "Vitamin e" dari saya.

Pm sini >>>https://goo.gl/vROmlA

❤Dapatkan "Vitamin e" dari saya.

Pm sini >>>https://goo.gl/vROmlA


========> HUBUNGI ZA <==========
https://www.facebook.com/messages/LovelyBeautyVitamin?ref=hl

SMS.call hubungi Faizah : 018-2003707 @ 017-2187915 " Vitamin e"

(๑‵●‿●‵๑) (๑‵●‿●‵๑)(๑‵●‿●‵๑)(๑‵●‿●‵๑)

Pengedar shaklee Sijangkang, Telok Panglima Garang, Shah Alam, Damansara.
Pengeposan produk shaklee seluruh Malaysia, Sabah Sarawak, Brunei dan Singapura.

No comments:

Post a Comment

 

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di LovelyZaiz.com adalah perkongsian peribadi. Tiada kaitan dengan mana-mana pihak samada masih hidup ataupun yang telah meninggal dunia. Dilarang untuk mencetak/menyalin sekiranya bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu.

Disclaimer #2

Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.