"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada keluh kesah dan kesedihan, dan aku berlindung denganMu daripada kelemahan dan kemalasan, dan aku berlindung denganMu daripada sifat pengecut dan bakhil, dan aku berlindung denganMu daripada bebanan hutang dan daripada penindasan manusia."

Facebook Badge

DAPATKAN VITAMIN C

TAHUKAH ANDA sebiji Vitamin C SR bersamaan dengan 7 biji 1/2 buah oren?

TAHUKAH ANDA VItamin C SR merupakan satu rumusan unik yang membolehkan pelepasan Vitamin C secara perlahan dan berterusan selama 5 jam.

TAHUKAH ANDA Vitamin C SR mengandungi bahan semulajadi seperti bioflavonoids, hesperidin dan rose hips untuk meningkatkan fungsi vitamin C.

TAHUKAH ANDA kesan sampingan yang anda boleh dapat dari pengambilan Vitamin C SR ini ialah mampu memilik kulit yang cantik, gebu cerah dan berseri-seri.

TAHUKAH ANDA, anda boleh dapatkan Vitamin C SR pada kadar segera dengan menghubungi saya sekarang di talian 0182003707 / 0172187915

#Zi2M
#ShakleeEffectZi2M

❤Dapatkan "Vit c" dari saya.

Pm sini >>>https://goo.gl/vROmlA

❤Dapatkan "Vit c" dari saya.

Pm sini >>>https://goo.gl/vROmlA

❤Dapatkan "Vit c" dari saya.

Pm sini >>>https://goo.gl/vROmlA


========> HUBUNGI ZA <==========
https://www.facebook.com/messages/LovelyBeautyVitamin?ref=hl

SMS.call hubungi Faizah : 018-2003707 @ 017-2187915 "vit c "

(๑‵●‿●‵๑) (๑‵●‿●‵๑)(๑‵●‿●‵๑)(๑‵●‿●‵๑)

Pengedar shaklee Sijangkang, Telok Panglima Garang, Shah Alam, Damansara.
Pengeposan produk shaklee seluruh Malaysia, Sabah Sarawak, Brunei dan Singapura.

No comments:

Post a Comment

 

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di LovelyZaiz.com adalah perkongsian peribadi. Tiada kaitan dengan mana-mana pihak samada masih hidup ataupun yang telah meninggal dunia. Dilarang untuk mencetak/menyalin sekiranya bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu.

Disclaimer #2

Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.