"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada keluh kesah dan kesedihan, dan aku berlindung denganMu daripada kelemahan dan kemalasan, dan aku berlindung denganMu daripada sifat pengecut dan bakhil, dan aku berlindung denganMu daripada bebanan hutang dan daripada penindasan manusia."

Facebook Badge

Pengedar Shaklee Telok Panglima Garang, Sijangkang, Kg Medan, Jusco Bukit Tinggi, Giant Klang, Bandar Botanik, Parklands, Bandar Puteri, Johan Setia, Jenjarom, UiTM Shah Alam, Unisel, MSU, Stadium Shah Alam, Politeknik Shah Alam, Plaza Alam Sentral, PKNS, SACC Mall, I-City, Seksyen 7 (berhampiran Jakel/Pusat Komersial), Seksyen 2, Padang Jawa, Alam Avenue, Jusco Bukit Raja dan kawasan Shah Alam yang berhampiran.


♥..Assalamualaikum..♥

~ I'm your Shaklee Independent Distributor ~
~ faizah ID 916981 ~

Sy ♥ZA♥ salah seorang Pengedar Shaklee Telok Panglima Garang, Sijangkang, Kg Medan, Jusco Bukit Tinggi, Giant Klang, Bandar Botanik, Parklands, Bandar Puteri, Johan Setia, Jenjarom, Damansara, UiTM Shah Alam, Unisel, MSU, Stadium Shah Alam, Politeknik Shah Alam, Plaza Alam Sentral, PKNS, SACC Mall, I-City, Seksyen 7 (berhampiran Jakel/Pusat Komersial), Seksyen 2, Padang Jawa, Alam Avenue, Jusco Bukit Raja dan kawasan Shah Alam yang berhampiran.

Saya tinggal di Kg Medan, Sijangkang. SUAMI saya bekerja di Shah Alam dan selalu ke site di Damansara.

Khidmat penghantaran percuma (COD) dibuat di kawasan tersebut, manakala khidmat pos disediakan untuk yg berada jauh dari kawasan yang di nyatakan.

Untuk student dan customer yang berminat mencuba produk Shaklee tetapi mempunyai kekangan kewangan, saya sarankan anda cuba set bajet dalam gambar di bawah ni dulu ya.

Boleh terus whatsapp/sms saya Za 018-2003707 untuk pertanyaan produk dan order.
Boleh tengok & like FB Page saya ~ www.facebook.com/lovelybeautyvitamin
untuk lebih info dan promosi terkini.

~ Terima Kasih semua ♥♥ ~
=======================================

♥ THANK YOU ♥

 

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di LovelyZaiz.com adalah perkongsian peribadi. Tiada kaitan dengan mana-mana pihak samada masih hidup ataupun yang telah meninggal dunia. Dilarang untuk mencetak/menyalin sekiranya bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu.

Disclaimer #2

Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.