"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada keluh kesah dan kesedihan, dan aku berlindung denganMu daripada kelemahan dan kemalasan, dan aku berlindung denganMu daripada sifat pengecut dan bakhil, dan aku berlindung denganMu daripada bebanan hutang dan daripada penindasan manusia."

Facebook Badge

KURUS SANGAT PUN TAK SIHAT

Kesian sangat anak-anak yang terlalu kurus.

Memang logik bila ada yang  kurus sebab tak makan..

Tapi jangan terkejut tau sbb ada yang makan banyak tapi tetap kurus kering.

Antara sebabnya ialah, mungkin kanak-kanak  terlalu stress @ pemakanan yang kurang sihat @ sistem badan xdapat menyerap vitamin @ terlalu kerap berjemur bawah matahari..ligat sangat bermain..

Good moomies,jom bertindak demi kesihatan anak2..

Set naik berat kanak2 shaklee.. membantu menormalkan metabolisma badan dan dapatkan selera makan anak2. Ia juga membantu anak2 supaya tidak stress, penyerapan maximum vitamin dalam tubuh serta mendapatkan bmi ideal kanak2..

Hasilnya, saiz dan berat anak2 lebih normal, badan lebih sihat.

In shaa Allah..

Faizah,
018-2003707

No comments:

Post a Comment

 

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di LovelyZaiz.com adalah perkongsian peribadi. Tiada kaitan dengan mana-mana pihak samada masih hidup ataupun yang telah meninggal dunia. Dilarang untuk mencetak/menyalin sekiranya bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu.

Disclaimer #2

Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.