"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada keluh kesah dan kesedihan, dan aku berlindung denganMu daripada kelemahan dan kemalasan, dan aku berlindung denganMu daripada sifat pengecut dan bakhil, dan aku berlindung denganMu daripada bebanan hutang dan daripada penindasan manusia."

Facebook Badge

LELAKI SUBUR & POWER

Bukan sahaja wanita ada set subur taw. Lelaki pun boleh cuba Set Kesuburan Bagi yang sedang berusaha nak dapatkan zuriat:

💜Zink Complex
yang mana merupakan zat yang paling terpenting bagi lelaki. Tahukah anda sperma yang sihat mengandungi konsentrasi zink yang paling tinggi. Selain itu, ia juga meningkatkan mobiliti, motiliti dan ciri-ciri fizikal yang sihat. Masalah pembengkakan prostat dan mati pucuk juga dapat dikurangkan.

💜Vita-E Complex
yang juga dikenali sebagai vitamin cinta. Bagi lelaki ia akan meningkatkan mobiliti sperma untuk menuju ke ovum dan seterusnya melekat ke tiub falappio. Kiranya, dengan Vita-E Complex ini sperma lebih tahu ke arah mana yang hendak dituju. Macam pakai GPS.

💜CoQHealth Plus
pula meningkatkan kelajuan sperma untuk disenyawakan ke ovum. Kalau dulu macam naik sampan sahaja sekarang lebih kepada speed boat.

Dengan pengambilan Set Kesuburan Lelaki ini, fizikal sperma yang sihat dapat diperolehi, tenaga yang kuat bagi sperma untuk hidup juga jangka hayat yang lebih lama..

sehingga 5 hari bagi meninggikan lagi peluang persenyawaan.

LoVely FaiZah
018-2003707
Pengedar Shaklee

No comments:

Post a Comment

 

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di LovelyZaiz.com adalah perkongsian peribadi. Tiada kaitan dengan mana-mana pihak samada masih hidup ataupun yang telah meninggal dunia. Dilarang untuk mencetak/menyalin sekiranya bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu.

Disclaimer #2

Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.