"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada keluh kesah dan kesedihan, dan aku berlindung denganMu daripada kelemahan dan kemalasan, dan aku berlindung denganMu daripada sifat pengecut dan bakhil, dan aku berlindung denganMu daripada bebanan hutang dan daripada penindasan manusia."

Facebook Badge

Puasa & Cara makan Set Kurus Shaklee


Cara makan Set Kurus Shaklee

Untuk customer saya yang telah pun buat belian Set Kurus Shaklee tapi  terlupa cara makan, khas untuk puasa, saya sertakan di sini:

Eksklusif untuk customer saya, sila claim eBook Rahsia Inch Loss in 2 Weeks ya :)

Sahur:
2 Sudu ESP semasa sahur, bancuh dengan apa-apa air sama ada sejuk atau suam. Asalkan bukan panas mendidih

1 scoop Cinch semasa sahur, bagus bancuh bersama fresh milk atau soya

Berbuka:
3 biji Alfalfa selepas berbuka dan moreh (makan selepas tarawih)

2- 3 biji Lecithin selepas berbuka

2 biji Herblax selepas berbuka (hanya pada hari minggu)

2-3 biji Omega selepas berbuka

1 sachet Cinch Tea bancuh dengan air panas mendidih- memang superb sgt kalau ambil lepas berbuka sebab Cinch Tea ni pembekal tenaga Instant. Mata kuyu boleh terus membulat segar! :D

Khidmat nasihat tentang cara kurus secara terperinci hanya eksklusif untuk anda yang buat belian Set Kurus Shaklee dari saya.
Untuk yang berminat nak mencuba Set Kurus Shaklee dan tampil langsing di Hari Lebaran, boleh hubungi saya di 018- 2003707 :)

Jom kita langsing langsing menjelang rayaaaaa ^_^

No comments:

Post a Comment

 

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di LovelyZaiz.com adalah perkongsian peribadi. Tiada kaitan dengan mana-mana pihak samada masih hidup ataupun yang telah meninggal dunia. Dilarang untuk mencetak/menyalin sekiranya bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu.

Disclaimer #2

Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.