Followers

"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada keluh kesah dan kesedihan, dan aku berlindung denganMu daripada kelemahan dan kemalasan, dan aku berlindung denganMu daripada sifat pengecut dan bakhil, dan aku berlindung denganMu daripada bebanan hutang dan daripada penindasan manusia."

Facebook Badge

Resepi healthy breakfast dengan shaklee

Assalamualaikum n moning kwn2.. saya sudah bfast..

Resepi bfast saya hari ini ialah desert awek muda:
Bahan A:
1 sudu serbuk protein esp shaklee
1sacet collagen powder shaklee
100ml air suam

Bahan B:
3potong buah kiwi fresh
1sudu vivix shaklee

Cara buat:
1. Bahan A cmpur sekali dan goncang guna shaker.
2. Bila dah sekata masukkan dlm mangkuk.
3. Susun buah kiwi potong
4. Letak vivix sesudu atas kiwi

My healthy breakfast..
♡ ESP Protein utk kulit gebu.. kyg lbih lama.. slim sihat
♡ collagen powder shaklee utk awet muda.. kurgkn rambut gugur
♡ vivix shaklee menentang radikal bebas dan anti kanser
♡ kiwi hi fiber dan atasi sembelit

♡♡♡♡ enjoy!

Nak dapatkan suplemen seperti ini??

Pm / whatsapp : 018-2003707

Atau boleh terus beli di mana2 branch Shaklee menggunakan id saya (faizah) : 916981

Dan dapatkan KONSULTANSI PERCUMA dan tips kecantikan dari saya

Basic H Untuk cuci dan kilatkan emas saya

Jgn muntah!! Tp mmg geli
. Huuu.. ni bukti setia.. cincin ni cantik.. huby bagi masa bertunang..

Punya setia pakai xpernah buka.. ni jemm sempat buka n snap2..

WUuuu.. luo cantik tp dlm berkerak!! Ngee xpe.. ptg nnt sampai umah sy nk rendam dlm basic H Shaklee. Pencuci organik..selamat n berkuasa mnanggal kotoran degil..

Then.. balik rumah saya rendam 1jam cincin saya ni dengan 3titik basic H Shaklee dan stgh gelas air dalam satu jam.

Selepas itu saya berus2 dgn berus gigi.. ni terpulang korang nk guna berus gigi baru ke lama.. (hihi~)

Then bilas... tara.... hasilnya batu2 cincin saya kilatnye... dalam yang berkerak pun da tanggal semua...

Cinta bersinar2... ;)

Jika berminat nak dapatkan basic H pencuci 1001 manfaat ni.. boleh hubungi saya:
Whatsapp : 0182003707 (faizah)
Fb personal : https://www.facebook.com/lovely.faizah
Instagram : LOVELYFAIZAH

Master Celebration Master Laila

Saya teruja... balik kerja 3pagi dgn xcukup tidur dan pening2 tetap saya gagahkan untuk sampai sharp!!



saya ambil semua aura positive masa master celebration baru2 ini~~ best ok!!
caj2 positive sungguh saya dapat rasakan..

Bertempat di Pullman lake side Putrajaya, pada 5 februari 2014 2pm~5pm



Wowwy!!! permulaan tahun yang menyemarakkan semangat...

Oh ya, pagi tu 9pagi~ 12tengahari dengan merahsiakan diri.. sebok2 menyibuk nak ke kelas VIP magik kak cery~~ (ade2 je aku ni berkobar nak pegi smpy PM whatssapp, antar email, PM lagi FB n ++ tambah lagi komen kat FB kak cery... "kak cery, duduk lantai pun saya sanggup datang")

begitu lah ceritanya,..
setelah puas tulis amanat dan pesanan kak cery... sesi snap2...


Setel sesi magik VIP.. tibalah masa petang tu.. saya dan suami menikmati makanan yang dihidangkan.. sedap.. dan orang sangat ramai... dan sempat snap2 dengan cucu2 bisnez saya... anak2 bisnez belum sampai tika ni...


Ready!!!! its the time!! aura meletus dengan banyaknya~~ dan saya cuba untuk duduk level depan2.. yela..majlis ilmu ni orang kata elok duduk depan2 kasi semangat ~~

sesi sharing~~ mmg menyentuh hati... sebak, syahdu.. macam2 lah!! oh!! input penting yang saya dapat:

"puaskah kita dengan apa yang kita beri? berapa anak yatim yang kita dah bantu? berapa banyak kita dapat berbakti pada orang lain?"


Tips basic untuk Success dalam bisnez shaklee oleh master laila: 

1. Dream..
Target.. Trget besar.. cth nk tolong org lain sht..jd klu org xbeli xkn down sbb trget kita lbh bsar..
2. Xboleh tggu everything ok..
klu nk tggu ank besar... brpa thun lagi.. nk tggu bersara..uh2.. sdangkn prjlnn ade lmpu isyarat kita ttp gak driving kua jln kn..
3. Love..
Falling in love dgn products shaklee n ngan mentor. Bila da jtuh cinta.. akn buat ape saje.. 
4. Yakin dgn diri sendri.
Asek tgok org lain hebat je.. xguna.. sbb kita perlu yakin diri kita juga hebat..malah lebih hebat.

Utk berjaya..kita kena selalu bersyukur..

:) :) indahnya~~ punya mentor muslimah yang selalu memberi inspirasi... mengingatkan amalan rohani...

Ni la~~ master laila~~ bertuah, saya antara yang terawal dapat snap dengan master laila.. dan masa peluk2 kak laila bisik, "Faizah, Master 2014 ya" Amin~~ Amin~ Amin~~ ya Allah, permudahkan lah urusanku...

Apepun, syukur alhamdulillah~~ dapat hadiri majlis2 camni.. dan ini majlis master celebration yang kedua pernah saya hadiri.. sebelum ni pergi master celebration master Zura di Putra hotel, KL.. (to kak zura, ampun~~ masa mascel kak laila za xmengong2 sampai tak tersnap.)

Bila dah 2kali attend master celebration ni,, rasa-rasanya saya pun dah kena riki2 hotel yang saya nak untuk master celebration saya dan suami. Bayangkan saya berdiri atas stage untuk beri ucapan dan perkongsian dari hati.... :) (ngee~~ rasa cam poyo je,, tp smgt sungguh ni)

Last but not least,,, jom saksikan wajah saya dan huby saya dalam montage grup Jutawan dedikasi khas oleh master Laila.. (Gambar saya n huby Pierre Iz COORDINATOR in Shaklee dlm video ni minit ke 04:09 dan anak biz shaklee saya Anniz Mohtam di minit ke 04:17..  rasa di hargai sangat2.)


Dream BIG!! Master Faizah dan Hanafiah Izwan 2014 In shaa Allah..


IKLAN DIRI JAP~~ Jika anda berminat teringin nak bersama2 saya dalam grup yang penuh kasih sayang.. jom bersama saya dan gojess2 ahli grup saya >> LOVELY ZA & MILLIONAIRE SHAKLEE <<
Ringan2kan tangan untuk whatsapp saya : 018-2003707
Wechat : 017-3214707
Instagram LOVELYFAIZAH



 

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di LovelyZaiz.com adalah perkongsian peribadi. Tiada kaitan dengan mana-mana pihak samada masih hidup ataupun yang telah meninggal dunia. Dilarang untuk mencetak/menyalin sekiranya bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu.

Disclaimer #2

Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.