"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada keluh kesah dan kesedihan, dan aku berlindung denganMu daripada kelemahan dan kemalasan, dan aku berlindung denganMu daripada sifat pengecut dan bakhil, dan aku berlindung denganMu daripada bebanan hutang dan daripada penindasan manusia."

Facebook Badge

Isteri Makan Alfalfa Buat Suami Makin Sayang

Isteri Makan Alfalfa Buat Suami Makin Sayang


Wow..hebatnya penangan alfalfa; raja segala tumbuhan ni. Bagi isteri-isteri yang lepas bersalinkan anak yang berasa semakin dingin terhadap seks, rasa sakit melakukan hubungan kelamin, mengalami masalah keputihan yang banyak, haid yang tidak teratur, rasa longgar pada "Cik V", buah dada makin mengendur, rasa kekeringan dibahagian faraj ketika bersama suami dll anda boleh mengambil Alfalfa Complex Shaklee.

Sekiranya isteri-isteri ada mengalami gejala-gejala seperti yang disenaraikan menunjukkan anda kekurangan hormon estrogen dalam tubuh. Hormon estrogen yang mencukupi dalam tubuh akan memberikan anda kesan kewanitaan yang ketara seperti buah dada yang cantik dan haid yang teratur.  Ketandusan hormon estrogen juga akan mempercepatkan proses penuaan dan akan mengetahuinya apabila melihat kulit yang semakin kering terutama di bahagiaan muka dan kedutan pun semakin jelas kelihatan. Kekurangan hormon estrogen juga menyebabkan seseorang wanita itu akan cepat mengalami Menopous.


Kekurangan hormon estrogen boleh menyebabkan:

1. Kekeringan di bahagian faraj dan kesakitan sewaktu bersama dengan suami
2. Hot-flashes iaitu perpeluhan dan rasa panas tanpa sebab walaupun di tempat sejuk
3. Kehilangan rasa ingin bersama
4. Kekenduran buah dada
5. Kekenduran di kulit
6. Perubahan mood dan perasaan murung
7. Oseoporosis
8. Peningkatan kolestrol di dalam darah
 Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan. Kelebihan Supplement Alfalfa Complex Shaklee

Alfalfa Complex merupakan Shaklee Signature yang dicipta oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950-an. Kelebihan Alfalfa Complex Shaklee yang anda patut tahu adalah:

1. Dituai dari tanaman alfalfa organik (Medicago sativa)di California yang bebas dari pestisid, herbasid dan menggunakan bahan kompos iaitu baja bebas kimia.

2. Daun Alfalfa hanya dipetik apabila mencapai tahap kematangan secara semulajadi kerana daun-daun yang matang adalah kaya dengan klorofil yang memberi manfaat kepada manusia

3. Proses pengeringan daun-daun Alfalfa secara pengudaraan semulajadi untuk mengekalkan kandungan nutrisinya. Manakala bahagian lain yang tidak penting pada daun-daun Alfalfa dilupuskan

4. Daun-daun yang telah kering akan dibiarkan menjadi serbuk sebelum dikompres menjadi tablet.

5. Keseluruhan proses pengasilan tablet Alfalfa Complex dijalankan dibawah pengawasan yang sangat ketat dan teliti oleh Shaklee.

6. Setiap tablet yang dihasilkan mengandungi 300mg Alfalfa semulajadi

7. 10 biji Alfalfa tablet menyediakan nutrisi yang menyamai segelas susu

Testimoni pengguna Alfalfa Shaklee masa follow up online & chatting2 di Whatsapp:


Pengambilan Alfalfa Complex

Alfalfa adalah sejenis tumbuhan yang kaya dengan nutrisi dan zat galian sejak 2500 tahun dahulu dan di label sebagai "bapa keapda semua makanan" oleh masayarakat Arab. Berdasarkan kajian oleh pihak University of Michigan Health System; Alfalfa kaya  dengan protin, asid amino, klorofil, serat, 15 zat galin, 10 vitamin, 8 enzim dan fitokimian. Antara jenis vitamin dan zat galian yang terkandung dalam Alfalfa adalah vitamin A, B1, B6, C, E dan K, serta protein, kalsium, besi dan zink. Selain itu, fakta yang paling membantu adalah, University of Pittsburgh telah mengesahkan bahawa alfalfa juga turut mengandungi estrogen tumbuhan yang dipanggil isoflavin yang mana pengambilan alfalfa boleh menghasilkan serta meningkatkan hormon estrogen dalam tubuh. 

Oleh itu, pengambilan alfalfa yang konsisten dapat mengatasi masalah kewanitaan anda dan membuatkan suami makin sayang. Apabila hormon estrogen meningkat, maka tiada lagi masalah vagina berbau malah bahagiaan intim makin rapat, hubungan seks makin hangat membara, buah dada makin tegang dan lain-lain lagi. 

Testimoni dari saya?..Opppss perihal suami isteri tidak patut dihebahkan. cuba sendiri dan anda akan rasai perbezaannya.* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Dapatkan juga konsutasi percuma apabila anda membeli produk shaklee dari saya pada bila-bila masa anda perlukannya!!.


Sebarang pertanyaan:

sms/whatsapp/viber/Wechat: 018-2003707 @ 017-3214707
emel: faizah85@gmail.com
fb: LoVely FaiZah

SHARE & LIKE PAGE & ARTIKEL INI

No comments:

Post a Comment

 

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di LovelyZaiz.com adalah perkongsian peribadi. Tiada kaitan dengan mana-mana pihak samada masih hidup ataupun yang telah meninggal dunia. Dilarang untuk mencetak/menyalin sekiranya bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu.

Disclaimer #2

Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.