"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada keluh kesah dan kesedihan, dan aku berlindung denganMu daripada kelemahan dan kemalasan, dan aku berlindung denganMu daripada sifat pengecut dan bakhil, dan aku berlindung denganMu daripada bebanan hutang dan daripada penindasan manusia."

Facebook Badge

Atasi Sakit LUTUT, SENDI dan join2 anda dengan Shaklee

Shaklee Advanced Joint Health Tablet adalah satu formulasi yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang berkesan yang dapat menyokong PERGERAKAN,DAN KELENTURAN SENDI .Semua orang dewasa yang aktif sesuai utk mencuba produk ini. 

Jutaan orang mengalami ketidakselesaan sendi, terutama orang tua dan orang yang obes.Sendi merupakan hubungan antara tulang temulang yang memberi sokongan dan membantu anda bergerak.Jangan biarkan sakit sendi menghalang untuk kita bergerak aktif.
mengapa anda perlu memilih AJHT SHAKLEE??

100% daripada formula sayur-sayuran
100% bebas kondrotin . Kondrotin boleh mengurangkan keberkesanan penyerapan glucosamine
dengan extract Boswellia yang mampu meningkatkan keselesaan sendi
mengandungi vitamin C yang merupakan nutrien penting dalam sintesis kolagen
mengandungi zinc, tembaga dan mangan yg menjadi co-factor bagi enzim yg membina kolagen dan komponen tisu penyambung.


Dengan pengambilan Advanced Joint Health Tablet ini, pengguna akan mendapat faedah-faedah ini, sama seperti individu-individu yang telah mengamalkannya.
 Meningkatkan keselesaan pada sendi seawal hari ke-5
 Keselesaan sendi dengan 28% lebih cepat 
 45% lebih berkesan bagi meningkatkan keselesaan sendi 
 Memelihara tisu penyambung yang sihat dengan tambahan kuprum, zink, vitamin c dan manganese yang bertindak membina kolagen.
 Meningkatkan keupayaan ‘kusyen’ dengan glukosamin dari ekstrak boswellia , jadi anda bebas bergerak.
 Menambahkan kebolehan pergerakan tanpa rasa sakit
 Meningkatkan fleksibiliti sendi.
 Memperbaiki fungsi sesendi.
 Menyokong kesihatan sesendi untuk jangka masa panjang.

Bagus kan? Rata-rata yang telah mencuba, semua berikan komen positif, sehingga ada yang mengatakan, Sangat berbaloi2 dengan keberkesanannya... -Cik Fizah

Keistimewaan Advance Joint Health Tablet Shaklee (yang membuatkan, semakin ramai mempercayai dan berlumba-lumba mencuba produk ini), antaranya:
!! 100% bebas kerang-kerangan (bagi yang elergik kerang-kerangan, tak perlu risau ok).
!! 100% vegetarian (sesuai betul dengan individu yang vegetarian mahupun yang tidak).
!! 100% bebas kondroitin (bebas kondroitin beerti ‘penyerapan glukosamin yang lebih baik’, kehadiran kondroitin seperti dalam kebanyakan produk lain hanya menghalang penyerapan glukosamin).
!! Hanya 2 kaplet diperlukan sehari.
Kaplet jenis mudah telan
!! Tiada perasa, pemanis atau pengawet
Bebas gluten (gluten adalah bahan yang menghalang penyerapan zat dan mineral ke dalam tubuh).
Jadi mengapa membiarkan kesakitan itu terus membantutkan pergerakan anda, ibu bapa anda dan orang lain. Mengapa tidak mencubanya sekarang, sementara harga promosi yang kami tawarkan? Dan mengapa merisikokan dengan pengambilan ubat perskripsi yang ternyata memberi kesan jangka masa panjang? Walhal pilihan yang lebih baik kini dihujung jari anda sahaja.

Pm / whatsapp : 0182003707
Wechat : 0173214707


Antara testimoni yang paling best, ikhlas dari salah seorang distributor group lovely zms...:No comments:

Post a Comment

 

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di LovelyZaiz.com adalah perkongsian peribadi. Tiada kaitan dengan mana-mana pihak samada masih hidup ataupun yang telah meninggal dunia. Dilarang untuk mencetak/menyalin sekiranya bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu.

Disclaimer #2

Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.