Followers

"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada keluh kesah dan kesedihan, dan aku berlindung denganMu daripada kelemahan dan kemalasan, dan aku berlindung denganMu daripada sifat pengecut dan bakhil, dan aku berlindung denganMu daripada bebanan hutang dan daripada penindasan manusia."

Facebook Badge

Income 4 ANGKA bersama Shaklee


Alhamdulillah... hanya mampu memanjat kesyukuran yang tak terhingga. Allah Maha Pengasih lagi Maha Pemurah... Dia beri apa yang saya pinta sekelip mata... syukur....
Januari 2013, merupakan detik di mana saya telah naik satu rank dalam shaklee.. bukan mahu riak atau menunjuk sekarang ni. Cuma nak buktikan bahawa keajaiban boleh berlaku jika kita berusaha di landasan yang betul. InshaAllah. rezeki pasti datang bergolek... tanpa diduga...Bertambah lagi kesyukuran bila semakin membantu mereka yang memerlukan, Februari 2013 saya naik lagi 1 rank (SENIOR SUPERVISOR). Dan yang terbaru ni naik lagi 1 rank pada SEPTEMBER 2013 (COORDINATOR)

Adakah anda di luar sana seorang surirumah yang ingin membantu tambah pendapatan keluarga?
Mahukan financial dan juga time freedom satu hari nanti?

Macam saya juga, kenapa saya buat bisnes shaklee? kerana saya nak lebih masa untuk suami dan keluarga.. Nak bekerja dari rumah ja.. Saya juga berharap dapat bertukar jadi WAHM macam orang lain. Hanya bekerja dari rumah dan dengan income at least 5angka. Makanya dapatlah saya bergerak ikut masa yang saya sendiri tentukan. Tak perlu apply cuti kalau nak ke mana2.... so dapat follow husband ke mana jua die pergi... hehhehe... yang penting, semua untuk keluarga tercinta!

Adakah anda berminat untuk ikut jejak saya?
mudah saja... ada dua cara untuk join bisnes shaklee:
1. Hanya bayar rm75 untuk register dan kos penghantaran member kit. Keahlian Shaklee seumur hidup ye... Jimat tak perlu renew dah.
2. Beli produk shaklee sebanyak minimum rm680 atau bersamaan 200point untuk kegunaan sendiri atau sebagai stok permulaan dan dapat FREE MEMBERSHIP!
bulan berikutnya anda sudah layak untuk dapat BONUS pertama dengan 200 point tersebut!

Pilihan 1 biasanya diambil oleh mereka yang ingin membeli vitamin untuk kegunaan sendiri/keluarga, dan mereka yang ingin berbisnes tetapi kekurangan modal.

Manakala pilihan 2 pula diambil oleh mereka yg ingin berbisnes dan ada modal. Sangat menguntungkan jika ambil pilihan 2, kerana dapat free membership dgn beli barangan..barang dah ada, terus dapat point utk bulan tu, cuma buat promotion shj Mudah kan..

Bila dah jd ahli, anda layak utk mendapat:
** pembelian barangan dgn harga ahli yg mana 15-20% jauh lebih murah berbanding harga pasaran
** majalah Shaklee (Jika leader)
** Bonus apabila mencapai point yg tertentu..bonus itu adalah dari 7 aspek, which is:
>personal bonus
>net personal bonus
>car bonus program
>coordinator incentive
>leadership bonus
>promosi berkala
>untung jualan


Banyak kan keistimewaan join membership?

***Bersama group kami, kami menyediakan bimbingan, product knowledge, consultation, discussion dll secara online dan offline..
Sistem yang kami gunakan telah terbukti berkesan dan berjaya menghasilkan mereka dengan pendapatan 3-4-5 angka sebulan. 

Jika berminat untuk mendaftar, berikan butiran spt berikut:
>Nama penuh:
>No ic
>alamat rumah
>no hp
>email (jika ada)
>nama pasangan
>no ic pasangan
> acc maybank (utk urusan pembayaran bonus)

Oh ya. bercakap pasal bonus ni, insya Allah once dah join ahli nanti, saya akan ceritakan lebih lanjut tentang bonus dari 7 sudut itu, dan bagaimana antara kami ada yang mendapat bonus RM80k, dan bagaimana utk score 5 angka dalam tempoh masa yang pendek, ya, ini bukan skim cepat kaya, semuanya perlukan usaha, tapi KAMI ADA CARANYA.

Berminat nak tahu? Sila join dulu ya

Apa manfaat menjadi ahli shaklee?
- dapat kebaikan dan manfaat dari produk shaklee yang diamalkan
- bisnes yang tak perlukan simpan stok menimbun di rumah
- tak perlu jumpa orang (sesuai untuk mereka yang pemalu macam saya... hihi)
- online coaching & training (facebook & whatsapp)
- tak perlu risau jika tak dapat pos barang kerana pihak Shaklee boleh tolong poskan pada customer
- dapat kumpul point untuk layak menerima bonus setiap bulan
- dapat kumpul point untuk anda layak menikmati pelbagai insentif, free trip & car bonus
- medium bisnes hanya ONLINE... FACEBOOK or BLOG...atau keduanya sekali!
dan baaaaanyak lagi....

Hubungi Saya:Faizah 018-2003707 / 017-3214707Email : faizah85@gmail.com

Antara Koleksi gambar dan moment za dengan Group sporting & supporting Jutawan Shaklee:


NI masa attend Coaching Offline sambil makan2 dan chill...

Ni Za masa di NC dengan leader2 dan group yang banyak membantu..


Dengan Mommy (introducer) Za


Ni tang istimewanya menyedut Aura Kak Cery.. yang masih dan sentiasa menyemarakkan semangatku...


3 comments:

 

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di LovelyZaiz.com adalah perkongsian peribadi. Tiada kaitan dengan mana-mana pihak samada masih hidup ataupun yang telah meninggal dunia. Dilarang untuk mencetak/menyalin sekiranya bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu.

Disclaimer #2

Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.