Followers

"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada keluh kesah dan kesedihan, dan aku berlindung denganMu daripada kelemahan dan kemalasan, dan aku berlindung denganMu daripada sifat pengecut dan bakhil, dan aku berlindung denganMu daripada bebanan hutang dan daripada penindasan manusia."

Facebook Badge

Cawangan BARU Pusat Tuisyen Serumpun bakal jadi Pusat Tuisyen Terbaik di Bukit Jelutong Shah Alam

Ada ibu bapa yang sedang mencari pusat tuisyen terbaik di Bukit Jelutong Shah Alam ke?

GURU YANG TERBAIK AKAN MEMBANTU ANAK ANDA MENCAPAI PENINGKATAN YANG BERTERUSAN DALAM PELAJARAN MEREKA

Oh ya,  tadi saya temankan adik saya ada hal di area Bukit Jelutong Shah Alam.  Sedang saya menunggu,  saya ternampak seseorang sedang mengurus pekerja menggantung signboard di salah sebuah shoplot di BUKIT JELUTONG SHAH ALAM.

Mulanya saya melihat sahaja kegigihan anak muda mengurus pekerjanya. Rupanya beliau adalah pemilik pemilik dan juga usahawan muda PUSAT TUISYEN SERUMPUN untuk cawangan baru di situ iaitu Encik Faris.

Wah!  Jiwa kental sangat tau muda lagi dah uruskan beberapa cawangan pusat tuisyen.
Saya pun berbual dengan beliau tentang Pusat Tuisyen cawangan baru beliau. 

Katanya,  Hasil kejayaan pelajar-pelajar PUSAT TUISYEN SERUMPUN yang sebelum ini, maka beliau semakin bersemangat untuk melebarkan sayap dalam bidang pendidikan tambahan untuk membantu meningkatkan kebolehupayaan pelajar dalam bidang akademik untuk anak bangsa seiring dengan saranan kerajaan menjadikan Malaysia NEGARA MAJU.

Hasil keputusan peperiksaan UPSR,  PT3 dan SPM bekas pelajar PUSAT TUISYEN SERUMPUN amat memberangsangkan sejak tahun 2013 lagi dan kebanyakan pelajar termotivasi dengan kegigihan guru yang berdedikasi serta berpengalaman.

Ha,  menurut beliau lagi, ada antara guru mereka ialah guru yang berpengalaman dengan skema dan menanda kertas peperiksaan Kementerian pelajaran Malaysia. Program insentif untuk seminar peperiksaan,  jatidiri,  motivasi dan juga kelas bahasa inggeris juga disediakan.

Amacam? Teruja kan? Saya pun teruja rasa macam nak ambil SPM balik macam zaman sekolah dulu.

Berbual punya berbual,  beliau bagitahu, sempena PROMOSI PEMBUKAAN CAWANGAN BARU PUSAT TUISYEN SERUMPUN CAWANGAN BUKIT JELUTONG,  SHAH ALAM,  Pihak tuisyen berbesar hati memberi KELAS TUISYEN PERCUMA UNTUK DISEMBER 2016 & PERCUMA YURAN PENDAFTARAN untuk yang mendaftar awal. :)


Apalagi,  ibu bapa yang bijak wajiblah ambil peluang percuma ini kan? Bertindak untuk membantu memajukan keputusan akademik anak-anak.

Hehe, nasib lah anak saya baru 2tahun, makanya saya menaip ni untuk sharing dan info pada pembaca di BUKIT JELUTONG SHAH ALAM.  In shaa Allah membantu ibu bapa yang tengah buntu nak cari tempat belajar tambahan untuk anak-anak.

Ok lah,  untuk pertanyaan lanjut boleh sahaja call hubungi PUSAT TUISYEN SERUMPUN BUKIT JELUTONG,  SHAH ALAM
017-7907371 @ 017-7908586
atau lawati Official page FACEBOOK mereka di https://www.facebook.com/pusattuisyenserumpun/
Alamat: 37b, jalan pelapik u8/b bukit Jelutong, 40150 shah alam (berada di atas kedai AZZAIN Bukit Jelutong, Shah Alam.

Seminar menjawab peperiksaan di Pusat Tuisyen Serumpun

Happening tengok cikgu dan pelajar enjoy belajar dalam kelas yang teratur, beraktiviti,  dan yang paling penting guru dapat menumpukan kepada pelajar yang kurang prestasi kerana bilangan pelajar adalah terhad untuk setiap kelas.

*Antara kelebihan Serumpun:

"Serumpun mengehadkan bilangan pelajar/kelas bagi memastikan setiap sesi pembelajaran berkesan" 

***sedikit carian di internet tentang PUSAT TUISYEN SERUMPUN:
"Ditubuhkan atas inisiatif sekumpulan guru-guru untuk mendidik anak bangsa secara holistik, bukan sahaja dalam bidang akademik bahkan meliputi perkembangan potensi diri, dan juga pembentukan sahsiah yang baik.
Perkhidmatan yang disediakan : Personal Tuisyen, tuisyen untuk Tahun 2- Tingkatan 5. English for Juniors!, Seminar Peperiksaan, "Public Speaking Short Course", Kursus Motivasi Pelajar, "Qur'anic Home Tuition", dan banyak lagi.
Pembelajaran terbukti berkesan dalan menambahbaik prestasi pelajar.
Segala pertanyaan sila hubungi kami di talian 019- 790 0013"


Antara seminar yang dikelolakan Pusat Tuisyen Serumpun


Reminder Peperiksaan untuk pelajar lebih bersedia

Proses pendaftaran pelajar dan pertanyaan dari ibu bapa

Cawangan baru Pusat Tuisyen Serumpun di Bukit Jelutong (Signboard belum dinaikkan)

Pelajar PT3 bergambar kenangan selepas PROGRAM menjawab peperiksaan

===========================
syokk seronok berbual dengan positive cycle & open minded person. Apepun,  sempat pulak saya menyelit bercerita pasal suplemen shaklee.  Woa..  Rupanya beliau juga pengamal vitamin shaklee.

Hehe,,  nak dapatkan vitamin shaklee dari saya?  Boleh terus whatsapp 017-2187915 @ 018-2003707 ya.
==========================

1 comment:

 

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di LovelyZaiz.com adalah perkongsian peribadi. Tiada kaitan dengan mana-mana pihak samada masih hidup ataupun yang telah meninggal dunia. Dilarang untuk mencetak/menyalin sekiranya bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu.

Disclaimer #2

Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.