Followers

"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada keluh kesah dan kesedihan, dan aku berlindung denganMu daripada kelemahan dan kemalasan, dan aku berlindung denganMu daripada sifat pengecut dan bakhil, dan aku berlindung denganMu daripada bebanan hutang dan daripada penindasan manusia."

Facebook Badge

Rawat Masalah hati

Hai semua. Assalamualaikum...

Kali ni kita nak cerita kenapa DTX Complex tu tersangat lah power untuk cuci dan rawat hati kita! Ha... bukan hanya rawat hati secara rohani sahaja, tapi secara lahiriah pun perlu tau. Bagaimana ya???

Formula DTX Complex

Kajian menunjukkan bahawa bahan utama dalam DTX Complex iaitu ekstrak biji benih Pokok Susu Tisel (Milk Thisle seed) berupaya menyokong badan bagi menghasilkan protein yang membantu menjana semula sel-sel hati. DTX Complex juga mengandungi bahan ekstrak yang sangat penting dari Pokok Susu Tisel (Milk Thisle seed)yang menghasilkan 80% silymarin. Ia turut menggabungkan 5 herba lain iaitu 

Schizandra & Cendawan Reishi : - antioksida paling kuat

Dandelion, Kunyit, Artichoke : - mengekalkan aliran hempedu

Jom tengok satu persatu fungsi setiap herba tersebut:


Hebat kan kandungan DTX ni. Tahu tak, setiap tahun makmal Shaklee menjalankan ujian mikroorganisma. Begitu juga lebih 250ujian setahun untuk memastikan stabiliti, potensi dan kualiti DTX untuk menjamin kesihatan hati.


Oleh itu, dapat lah kita simpulkan di sini bahawa mereka yang perlu cuci hati dengan DTX complex ialah:


Penderita penyakit - hepatitis A, B, C, sirosis hati, batu pundi hempedu, hati berlemak, penyakit hati dan sebagainya

Mereka yang sering terdedah kepada pencemaran asap, air etc

Mereka yang secara genetiknya mempunyai ahli keluarga penghidap penyakit seperti diabetes, darah tinggi etc

Penghidap atau yang telah sihat daripada penyakit kronik dan ingin mencuci semula tubuh daripada pelbagai ubat dan toksid

Mereka yang sering - demam, selsema, batuk atau yang sistem imunnya semakin lemah

Perokok pasif / aktif  atau yang telah berhenti merokokMereka yang mempunyai masalah kulit- kusam, berjerawat, kedutan premature etc

Mereka yang sering stress, tidak dapat mengawal perasaan, cepat marah dan tidak mampu berfikir dengan bai

kMereka yang seringkali mengalami masalah sakit-sakit sendi, sakit kepala, masalah penghadaman, sukar tidur dan keletihan. Mereka yang selalu sembelit, sakit perut, angin, panas badan etc


JOM RAWAT MASALAH HATI!


========> HUBUNGI ZA <==========
https://www.facebook.com/messages/LovelyBeautyVitamin?ref=hl

SMS.call hubungi Faizah : 018-2003707 @ 017-2187915 "DTX"

(๑‵●‿●‵๑) (๑‵●‿●‵๑)(๑‵●‿●‵๑)(๑‵●‿●‵๑)

Pengedar shaklee Sijangkang, Telok Panglima Garang, Shah Alam, Damansara.
Pengeposan produk shaklee seluruh Malaysia, Sabah Sarawak, Brunei dan Singapura.

No comments:

Post a Comment

 

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di LovelyZaiz.com adalah perkongsian peribadi. Tiada kaitan dengan mana-mana pihak samada masih hidup ataupun yang telah meninggal dunia. Dilarang untuk mencetak/menyalin sekiranya bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu.

Disclaimer #2

Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.