Followers

"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada keluh kesah dan kesedihan, dan aku berlindung denganMu daripada kelemahan dan kemalasan, dan aku berlindung denganMu daripada sifat pengecut dan bakhil, dan aku berlindung denganMu daripada bebanan hutang dan daripada penindasan manusia."

Facebook Badge

Cuaca Panas! Elfira Loy minum Performance Drink!!

Salam semua, uiii.. panas sangat cuaca sekarang! saya pun rasa tekak kering dan kerap berpeluh. Lencun!!!

Panas2 ni memang nikmat sangat minum performance drink sejuk2. TEKAK rasa lega sangat!! Tengok ni Elfira pon pilih Performance Drink. Yeay!! Meh kita review kehebatan PD ni, dan sapa yang perlukannya.

>Golongan yang sesuai dan memerlukan Performance Drink Shaklee termasuklah:

★Para ibu yang menyusukan anak (breastfeeding mother).
★Mereka yang mempunyai gaya hidup yang aktif dan aktif bersukan.
★Mereka yang berpuasa.
★Sesuai untuk sahur dan berbuka.
★Para pesakit yang menghidap gout.
★Mereka yang kurang minum air dan dehidrasi.
★Jika anda sering diserang sakit kepala atau migrain.
★Anak-anak yang demam.
★Mereka yang terasa nak diserang demam atau sedang demam.
★Sebagai pengganti kepada minuman isotonik lain yang berkarbonat dan gula berlebihan.

>Mengapa anda perlu berkata YA kepada Performance Drink Shaklee?

●Bebas gas atau tidak berkarbonat.
●Kurang  kandungan gula (less sugar).
●Performance Drink mempunyai kadar natrium yang rendah dan mempercepat kadar penyerapan cecair (elektrolit) dalam tubuh sekaligus anda akan mengatasi masalah dahaga – KURANG HAUS! >>>ade tau, orang yang bendalir badan tak stabil PENGSAN tiba-tiba!!!
●Bersifat isotonik iaitu minumam ini mempunyai jumlah kepekatan karbohidrat yang sama dengan darah kita. ia akan mudah diserap dan sekaligus meningkatkan kadar gula di dalam darah dan impaknya- tubuh anda LEBIH CERGAS dan KURANG PENAT!

So apa tunggu lagi, grab la 1 tong musim2 panas nih. Hihi. Memang besttt hilang haus time panas ni, paling penting bagi tenaga juga.

Yuhhuuuu.. nak masuk ramadhan dah ni. Puasa kan menahan diri dari lapar dan dahaga & perkara2 yang membatalkan puasa. Soooo masa bersahur, kalau ambil PD ni, siang dapat berpuasa dengan bertenaga dan takde la kepala pusing macam nak pengsan..kan...

Nak grab performance drink ni???





Ingin mendapatkan supplemen yang sesuai untuk anda dan keluarga?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan hanya duduk di rumah?

HUBUNGI SAYA UNTUK KONSULATNSI PERCUMA, PELUANG PERNIAGAAN SHAKLEE ATAU DAPATPERFORMANCE DRINK YANG BEST NI.





------------------------------------------------
Saya pengedar shaklee anda.

MEMBANTU MASALAH KESIHATAN ANDA DENGAN VITAMIN SEMULAJADI

Konsultansi & cara pengambilan vitamin Shaklee esklusif untuk pelanggan:

========> HUBUNGI ZA <==========
https://www.facebook.com/messages/LovelyBeautyVitamin?ref=hl

SMS.call hubungi Faizah : 018-2003707 "PERFORMANCE DRINK"

(๑‵●‿●‵๑) (๑‵●‿●‵๑)(๑‵●‿●‵๑)(๑‵●‿●‵๑)

PENGELOLA PROGRAM KURUS SEMUDAH ABC

Pengedar shaklee Sijangkang, Telok Panglima Garang, Shah Alam, Damansara.
Pengeposan produk shaklee seluruh Malaysia, Sabah Sarawak, Brunei dan Singapura.

♡♡♡ za /iz
018-2003707 / 017-2187915

No comments:

Post a Comment

 

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di LovelyZaiz.com adalah perkongsian peribadi. Tiada kaitan dengan mana-mana pihak samada masih hidup ataupun yang telah meninggal dunia. Dilarang untuk mencetak/menyalin sekiranya bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu.

Disclaimer #2

Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.