Followers

"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada keluh kesah dan kesedihan, dan aku berlindung denganMu daripada kelemahan dan kemalasan, dan aku berlindung denganMu daripada sifat pengecut dan bakhil, dan aku berlindung denganMu daripada bebanan hutang dan daripada penindasan manusia."

Facebook Badge

PROMO MAY 2015: Register NEW MEMBER dan shopping! FREE VITALEA KALAU JOIN SHAKLEE!!

Ramai bersorak!! Yeay!! Bersorak je xcukup.. kena dapat free betul2 baru syokk!!

Yes! Yes! Yrs! Memang betul, peminat produk shaklee yang tegar tapi belum jadi ahli.

Ni la masanya.. soping produk shaklee dan terus register ahli Shaklee bulan ni dapat FREE VITALEA sebotol!! Nilai kesihatan yang tak ternilai dengan amalkan vitalea ni tau! Ada 28 vitamin micro & macro dalam die.

Vitalea ni harga die RM94 (retail price)!

Register ahli hanya RM79.50, dapat free Vitalea, sape tak nak kan, sebab Vitalea lagi mahal dari yuran ahli. Untung dalam rm14.50.

Pengamal tegar shaklee dan Vitalea meh pakat join ahli bulan ni, boleh dapat sebotol Vitalea stok untuk 4 bulan.

Hehe.. tersangatlah untung!

Jomjom!! Pakat-pakat grab sekarang!!

Hubungi saya: za / iz
0182003707 / 0172187915

No comments:

Post a Comment

 

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di LovelyZaiz.com adalah perkongsian peribadi. Tiada kaitan dengan mana-mana pihak samada masih hidup ataupun yang telah meninggal dunia. Dilarang untuk mencetak/menyalin sekiranya bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu.

Disclaimer #2

Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.