Followers

"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada keluh kesah dan kesedihan, dan aku berlindung denganMu daripada kelemahan dan kemalasan, dan aku berlindung denganMu daripada sifat pengecut dan bakhil, dan aku berlindung denganMu daripada bebanan hutang dan daripada penindasan manusia."

Facebook Badge

Kelebihan Vitamin E Shaklee yang baru

Salam pagi ahad semua... lama blog tak berupdate bukan bermakna saya dah lupakan anda.. tapi ada aktiviti lain yg perlukan perhatian saya.. cewahh..

Pagi ni straight to the point, nak buat sedikit pengumuman tentang Vitamin E Shaklee yg baru.. maksud saya Improved formula.. harga tetap sama.. cuma kalini vitamin E Shaklee mengandungi ekstrak biji anggur.. minta maaf lambat saya update tentang ni....

Malam tadi customer tanya.. kenapa warna vitamin E ni gelap.. biasa kuning pekat.. lupa saya nak  inform dia yg shaklee vita E dah berubah... Mari baca...

Tentu ramai yg nak tahu.. kenapa Shaklee tambah ekstrak biji anggur kat vitamin E tu.. kan kan.... bukan saje suka2 yer... meh kita baca kelebihan grape seed extract (ekstrak biji anggur)..

Ekstrak biji anggur

mengandungi pelbagai khasiat kesihatan iaitu protien, lipid, karbohidrat dan polifenol
Kuasa antioksidan polifenol adalah 20 kali lebih baik dari vit E dan 50 kali lebih baik daripada vitamin C .. dlm erti kata lain minyak biji anggur ni amat berkesan mengatasi masalah kanser serta amat baik utk awet muda dan utk memelihara kecantikan  dan yg best grape seed extract terbukti berkesan menguatkan sistem imun badan, menurunkan paras kolestrol, menghalang pembentukan darah beku, melegakan masalah berpunca daripada urat timbul ..

Melambatkan penuaan.
Salah satu phenol yang ditemui dalam biji anggur ialah OPC (oligomeric Proanthi Cyanidin) ni lebih tulen berbanding kumpulan fitonutrien yg lain). OPC ni memelihara tubuh dari penuaan sebelum masanya..OPC juga terikat dengan kolagen. Senang cerita, procyanidin ini juga membantu kulit lebih elastik, membuatkan seseorang nampak muda secara semulajadi.

Waahh...saya mula2 baca kelebihan grape seed extract ni mmg kagum.. rasa mcm nak telan sebotol vita E.

haha..  no wonderlah poster di atas tu mention ayat >>The most powerful Vitamin E is  now available in Shaklee<< .. bukan saya yg quote ye.. tapi cuba tgk poster di atas.. haha

Lebih banyak tentang Vitamin E.. bleh klik label Vitamin E  kat tepi kanan ni.. Well.. sekarang anda dah tahu powernya vitamin E ni kan kan..kannn.. Rugi siapa tak pilih.. dahla Vitamin E ni sebiji bersamaan 400iu,ianya semulajadi dan lengkap dgn selenium lagiii ..marvellous...Okey dah lewat petang ni... saya nak setelkan urusan lain plak... selamat menjaga kesihatan dan kecantikan luaran dalaman bersama suplemen Shaklee..

Tata..

jika anda berminat, jom hubungi saya :)

========> ORDER SEKARANG <==========
https://www.facebook.com/messages/Lovelybeautyvitamin

SMS.call atau whatsapp hubungi Faizah : 018-2003707 "VITAMIN E"

(๑‵●‿●‵๑) (๑‵●‿●‵๑)(๑‵●‿●‵๑)(๑‵●‿●‵๑)

Pengedar shaklee Sijangkang, Telok Panglima Garang, Shah Alam, Damansara.
Pengeposan produk shaklee seluruh Malaysia, Sabah Sarawak, Brunei dan Singapura.

No comments:

Post a Comment

 

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di LovelyZaiz.com adalah perkongsian peribadi. Tiada kaitan dengan mana-mana pihak samada masih hidup ataupun yang telah meninggal dunia. Dilarang untuk mencetak/menyalin sekiranya bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu.

Disclaimer #2

Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.