Followers

"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada keluh kesah dan kesedihan, dan aku berlindung denganMu daripada kelemahan dan kemalasan, dan aku berlindung denganMu daripada sifat pengecut dan bakhil, dan aku berlindung denganMu daripada bebanan hutang dan daripada penindasan manusia."

Facebook Badge

Air kotor selangor

Hmmm.. serius sedih!

Air kat rumah memang kotor bak neskepe. Macam kopi pun ade gak.

Ouh.. saya basuh baju nak bersih tapi makin kotor.

Ni kat rumah dah guna filter yang besar luar rumah tu. So kurang sikit la karatnya (yeke? Memang kurang tapi masih menyeramkan karat2 tu)

Bayangkan lah anak2 minum air karat yang langsung tak tapis. Yang bancuh susu tin guna air karat lagi lah kan.. Sebab tu zaman sekarang budak kecil senang sakit. Bila da sakit, mak bapak pula yang gusar.

Boleh lah tahan lagi mandi air karat. Minum macam mana pula kan?

Mujur ada penyelesaian bagi keluarga kami.

Kami guna WATER PITCHER SHAKLEE yang terbukti berkesan menapis 99% bahan cemar & plumbum.

Boleh baca lagi pasal WATER PITCHER ni lebih details.. click aje >>> WATER PITHCER

jika anda berminat, jom hubungi saya :)

========> ORDER SEKARANG <==========
https://www.facebook.com/messages/Lovelybeautyvitamin

SMS.call atau whatsapp hubungi Faizah : 018-2003707 / 0172187915
"Water pitcher"

(๑‵●‿●‵๑) (๑‵●‿●‵๑)(๑‵●‿●‵๑)(๑‵●‿●‵๑)

Pengedar shaklee Sijangkang, Telok Panglima Garang, Shah Alam, Damansara.
Pengeposan produk shaklee seluruh Malaysia, Sabah Sarawak, Brunei dan Singapura.

No comments:

Post a Comment

 

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di LovelyZaiz.com adalah perkongsian peribadi. Tiada kaitan dengan mana-mana pihak samada masih hidup ataupun yang telah meninggal dunia. Dilarang untuk mencetak/menyalin sekiranya bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu.

Disclaimer #2

Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.