Followers

"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada keluh kesah dan kesedihan, dan aku berlindung denganMu daripada kelemahan dan kemalasan, dan aku berlindung denganMu daripada sifat pengecut dan bakhil, dan aku berlindung denganMu daripada bebanan hutang dan daripada penindasan manusia."

Facebook Badge

Collagen selamat untuk ibu menyusu?

Assalamualaikum. Sempena bulan promosi collagen, bertalu-talu soalan saya terima.

Collagen shaklee selamat tak untuk ibu menyusu???

Oh!! Rasanya bila baca review ni, anda pasti dapat jawapannya!

Shaklee selamat untuk ibu bfeeding ya..

"Cerita kelakar di malam hari.. dengan mamai2 en suami kejut.. eh u ter "pee pee" ker..? kenapa basah katil nie.. saya dengan confuse pun cam terkejut.. ish mana ade.. cek cek rupanya.. susu melimpah ruah.. huhuhu. Tekejut gak.. mlm tu sblm tdo dok telan alfaLfa n zink.. sebelum tu ade amik colagen n ESP..! Wallaa.. Baby dah 1 tahun 3 bulan pun susu boleh melimpah ruah camtu.. Alhamdulillah

Kenapa ye x selamat..?? So far saya amik dah msuk 3kotak.. masih bfding.. alhamdulillah baby ok je.. makin suka mnyusu.. ada jga kwn2 dr dlm pantang dah amik ok je yang.." -Testimoni puan zura

========> saya ZA <==========

SMS.call hubungi Faizah : 018-2003707 untuk tempahan COLLAGEN POWDER

Intagram: lovelyzaiz

Atau boleh pm facebook saya:
goo.gl/uPkHX2

(๑‵●‿●‵๑) (๑‵●‿●‵๑)(๑‵●‿●‵๑)(๑‵●‿●‵๑)

PENGELOLA PROGRAM KURUS SEMUDAH A.B.C &
Pengedar shaklee Sijangkang, Telok Panglima Garang, Shah Alam, Damansara.
Pengeposan produk shaklee seluruh Malaysia, Sabah Sarawak, Brunei dan Singapura.

No comments:

Post a Comment

 

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di LovelyZaiz.com adalah perkongsian peribadi. Tiada kaitan dengan mana-mana pihak samada masih hidup ataupun yang telah meninggal dunia. Dilarang untuk mencetak/menyalin sekiranya bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu.

Disclaimer #2

Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.