Followers

"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada keluh kesah dan kesedihan, dan aku berlindung denganMu daripada kelemahan dan kemalasan, dan aku berlindung denganMu daripada sifat pengecut dan bakhil, dan aku berlindung denganMu daripada bebanan hutang dan daripada penindasan manusia."

Facebook Badge

Buat pencinta buku BIG BAD WOLF 2014

Saya sebenarnya tak tahu pun apekah BIG BAD WOLF ni.
Serigala jahat atau buruk ke ape. Tapi adik Saya kata ada banyak sales dan diskaun untuk buku-buku dari luar negara.

Big Bad Wolf 2014 adalah pameran buku yang menghidangkan sebanyak 3.5 juta buku berbagai judul dengan diskaun  sehingga 75 – 95% bermula pada jam 7 am, 5/12/2014 tanpa henti selama 278 jam siang dan malam yang akan berakhir pada 9 pm 16/12/2014.

Lokasi Big Bad Wolf 2014 di MIECC The Mines.

Kepada yang tak pernah sampai MIECC The Mines hanya 20 minit dari Bandaraya Kuala Lumpur dan 30 minit dari KLIA (kalau tak jem lah). Kepada yang menaiki kenderaan umum boleh menaiki Komuter berhenti di Stesen Serdang atau naik bus Metrobus no 8, 22 atau 68  atau bus RapidKL U41. Kepada yang menaiki kenderaan banyak tempat parking di luar bagunan dan  hanya perlu ikut arahan.

Ini info dari adik saya. Memandangkan saya tengah pregnant, jadi saya memang tak pergi la kan. Hehe tak daya bersesak..

Apepun, seronok sangat dapat gift dari adik saya pada hari sabtu 6disember dia kesana. Saya dapat sebuah buku baby born. RM8 saja harganya. Buku kain yang boleh dibasuh, boleh digigot, selamat sebab takde bucu tajam dan ada Bunyi Dan touch&feel sesuai untuk bakal baby nanti.

Ohya! Dan siang tadi 9disember adik saya awal 6pagi dah whatsapp saya, nak kirim buku tak sebab dah dalam perjalanan ke sana untuk shopping buku lagi.

Woaa!! Teruja sangat buku baby born comel macam mainan. ada 4buku-buku. Total semua RM48 SAJA!! Berbaloi kann..

Jadi, kawan-kawan yang suka baca novel in english ke, cari buku untuk anak-anak atau buat gift, boleh lah ke sana ye. Macam-macam jenis buku in english di sana.

"MEMBACA JAMBATAN ILMU"

========> saya ZA <==========

SMS.call hubungi Faizah : 018-2003707

Atau boleh pm facebook saya:
goo.gl/uPkHX2

(๑‵●‿●‵๑) (๑‵●‿●‵๑)(๑‵●‿●‵๑)(๑‵●‿●‵๑)

PENGELOLA PROGRAM KURUS SEMUDAH A.B.C &
Pengedar shaklee Sijangkang, Telok Panglima Garang, Shah Alam, Damansara.
Pengeposan produk shaklee seluruh Malaysia, Sabah Sarawak, Brunei dan Singapura.

Faizah Amat Sahri

No comments:

Post a Comment

 

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di LovelyZaiz.com adalah perkongsian peribadi. Tiada kaitan dengan mana-mana pihak samada masih hidup ataupun yang telah meninggal dunia. Dilarang untuk mencetak/menyalin sekiranya bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu.

Disclaimer #2

Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.