Followers

"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada keluh kesah dan kesedihan, dan aku berlindung denganMu daripada kelemahan dan kemalasan, dan aku berlindung denganMu daripada sifat pengecut dan bakhil, dan aku berlindung denganMu daripada bebanan hutang dan daripada penindasan manusia."

Facebook Badge

PROMOSI MEALSHAKE

Salam sejahtera semua...
Entry ni pendek sahaja, sekadar nak berkongsi promosi  bulan ini. Salah satu suplemen favorite kami sekeluarga. Huby saya, adik saya (nana), dan juga saya.. mmg sorang seTONG sebulan... Jadi bila datang promosi ni mmg saya akan beli 1-2 dozen ... promosi by Shaklee (M) Sdn Bhd... Buy 6 free 1..Promosi berakhir 31 May 2014.  Kalau anda nak beli seTONG dua je, boleh ajak kawan2 kongsi.. Boleh hubungi pengedar Shaklee favorite anda.. saya pun pengedar shaklee yang aktif.
Okey yer kawan2.. saya memang galakkan anda ambil MEALSHAKE...bukan sebab saya saja2 suka suruh beli tapi sebab badan kita tak mampu nak hasilkan PROTEIN... Kena dapatkan protein dari sumber makanan atau suplemen...
Dan.... betapa ibu-ibu lain amat bersyukur kepada Allah S.W.T ditemukan dengan mealshake shaklee ni.
Apa yang BEST SANGAT pasal mealshake shaklee. banyakkkkkkkkk sebenarnya khasiat mealshake shaklee untuk anak-anak. Al maklumlah, anak-anak zaman sekarang ni kebanyakkannya duduk kat nursery dan dah masuk taska dari kecil lagi. Jadi diorang ni mudah sangat terdedah dengan jangkitan penyakit yang berulang-ulang kali kena balik seperti batuk dan selesema. Memang top 3 penyakit berjangkit di kalangan kanak-kanak
Itu jeeeeeee????...
Baanyak lg manfaat mealshake selain untuk kanak-kanak.
Jadi anda semak sendiri dalam golongan mana  anda tergolong :
Basically,ia sesuai utk :
1. semua kanak2 terutamanya yang kurang selera mkn atau yang sembelit atau pun kanak2 obese.
2. Juga sesuai utk sesiapa sahaja (Ibu2 mengandung,menyusu,pesakit2 dlm proses pemulihan selepas operation, mereka2 yg inginkan kulit cantik, ingin kekal sihat) .
3. Especially mereka yang tak gemarkan supplemen dalam bentuk tablet kerana Mealshake ni datang dlm bentuk serbuk,dibancuh jd minuman yg lazat.
4. Meal Shake ni juga bagus utk mereka yang ingin menambah/memantau berat badan..
Apa itu Meal Shakes?
Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan. Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik. Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.
Meal Shakes merupakan makanan segera yang rendah lemak dan rendah-glycemic. Rasanya juga enak serta boleh dibancuh dengan mana-mana hidangan atau snek lain. Ia mengandungi 19 vitamin utamadan mineral tambahan serta sarat dengan sumber kalsium dan protein yang amat diperlukan oleh kanak-kanak untuk membesar, kuat dan sihat. Pilihan protein soya terbaik anak anda.
Siapa yang sesuai mengambil Meal Shakes Shaklee?
·                     Bayi bermula 1 tahun ke atas
·                     Sumber utama vitamin untukkanak-kanak
·                     Perangsang kepada anak yang kurang selera makan
·                     Ibu menyusu yang mahu menguruskan badan
·                     Ibu hamil yang mengalami alahan dan sukar untuk makan hidangan yang lengkap dan seimbang
·                     Mereka yang mengalami masalah untuk menelan vitamin dalam bentuk pil
·                     Warga emas
Keistimewaan Meal Shakes Shaklee
·                     Sumber yg kaya dgn fiber, protein dan kalsium
·                     Rendah glisemik dan lemak
·                     Lengkap dengan protien dan 24 jenis A-Z vitamin penting, minerals dan trace minerals yang di perlukan untuk tumbesaran
·                     Rasa french vanila yg sedap
Kelebihan Meal Shakes Shaklee
·                     membantu perkembangan minda dan IQ anak
·                     menambah selera makan anak-anak
·                     membantu masalah sembelit
·                     mengatasi masalah selalu selsema dan asma
·                     menguruskan badan
Sebab tu pembeli yg bijak,diorang ambil kesempatan ni.. grab promosi Buy 6 Free 1.. paling koman pun diorang ambil 2TONG skaligus.. Apa2 pun.... offer ni while stock last.. Jangan menangis kalau nnt 31 May dapat berita yg menggemparkan.. hahaah..
Sebarang pertanyaan:
sms/whatsapp/viber/Wechat: 018-2003707 @ 017-3214707
emel: faizah85@gmail.com
fb: LoVely FaiZah
SHARE & LIKE PAGE & ARTIKEL INI

No comments:

Post a Comment

 

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di LovelyZaiz.com adalah perkongsian peribadi. Tiada kaitan dengan mana-mana pihak samada masih hidup ataupun yang telah meninggal dunia. Dilarang untuk mencetak/menyalin sekiranya bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu.

Disclaimer #2

Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.