Followers

"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada keluh kesah dan kesedihan, dan aku berlindung denganMu daripada kelemahan dan kemalasan, dan aku berlindung denganMu daripada sifat pengecut dan bakhil, dan aku berlindung denganMu daripada bebanan hutang dan daripada penindasan manusia."

Facebook Badge

Google link shortcut

LINK pendek lebih KEMAS
==========================
Perasan x.. link entri blog, link gambar dalam album FB kita panjang sangat..
kita boleh pendekkan link tu di googlesupaya bila copy link tu letak di FB status / iklan lebih kemas.
No 1. Taip : goo.gl di browser dan keluar page seperti gambar di bawah.
No 2. Copy link blog atau link gambar yang sangat panjang tu di ruangan. Dan click shorten URL.
No 3. Ha.. keluarlah link kita nak tu.. link yang lebih pendek. Copy link yang pendek tu di status FB @ iklan kita.
Sebenarnya mata pun jadi lebih selesa link tu pendek. Bila nak baca click je link tu dan terus ke entri blog @ gambar yang kita set.
Macam saya buat ni..
http://www.lovelyzaiz.com/2013/11/manfaat-resveratrol-dan-polifenol-dalam.html?m=1
Jadi
http://goo.gl/w1Rxze
Kan lebih kemas...
Semoga bermanfaat!
Faizah 0182003707
Pengedar shaklee aktif di telok panglima garang dan sijangkang.
♡♡♡ penghantaran percuma by hand di sijangkang selangor
♡♡ pengeposan seluruh Malaysia
Programme selim melim online

1 comment:

 

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di LovelyZaiz.com adalah perkongsian peribadi. Tiada kaitan dengan mana-mana pihak samada masih hidup ataupun yang telah meninggal dunia. Dilarang untuk mencetak/menyalin sekiranya bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu.

Disclaimer #2

Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.