Followers

"Ya Allah, aku berlindung denganMu daripada keluh kesah dan kesedihan, dan aku berlindung denganMu daripada kelemahan dan kemalasan, dan aku berlindung denganMu daripada sifat pengecut dan bakhil, dan aku berlindung denganMu daripada bebanan hutang dan daripada penindasan manusia."

Facebook Badge

Lovelyzaiz's 2013 : Peraduan Like, Share & Win!

Lovelyzaiz's 2013 : Peraduan Like, Share & Win!

Rakan-rakan yang disayangi,
Kami akan memilih secara rawak 3 pemenang bertuah untuk memenangi peraduan 2013 LIKE, SHARE & WIN! Pemenang layak untuk mendapatkan 1 kotak Cinch Tea yang berupaya membantu anda slim dan reshape!

Semua yang anda perlu lakukan adalah seperti yang tertera di gambar kami, dan berkongsi gambar ini secara umum pada profil FACEBOOK anda, dan blog juga (jangan lupa PM kepada kami link!) Share dan tulis: "I want to Win & I want to Slim with Shaklee"...Dan... anda berpeluang untuk menang!

3 Pemenang bertuah akan dipilih secara rawak dan pemenang akan 

diumumkan pada  26 Oktober 2013.

Jadi apa LAGI yang anda tunggu? ♥

* Peraduan berakhir pada 25 Oktober 2013; 23:59Hrs

* Terbuka kepada penduduk Malaysia sahaja





Jom lihat apa kandungan Cinch Tea dan khasiatnya~~
Antara ekstrak utama yang ada di dalam Cinch Energy Tea Mix ni ialah :

Taurina
Rooibos Red Tea Extract–tumbuhan herba dari Afrika~dikenali sebagai “The Miracle Tea” atau “Long Life Tea”
Green Tea Extract
White Tea Extract –teh yang menjalani pemprosesan paling minimum
Matcha Green Tea Powder – teh hijau gred tertinggi dari Jepun

Antara fungsi ekstrak utama Cinch Energy Tea Mix ini ialah:

1.MATCHA GREEN TEA
- antioksida yang sangat tinggi
- energy booster
- metabolisme booster
- bakar kalori up to 4 x ganda

2. TAURINA
 - menggalakkan metabolisme
- lebih bertenaga
- larutkan lemak
- membantu menghasilkan otot tanpa lemak

3. WHITE TEA
- membakar lemak – lemak berlebihan
- menghalang penghasilan sel lemak yang tak perlu
- meningkatkan metabolisme

4. ROOIBOS RED TEA
 - melarutkan lemak
- meningkatkan kadar metabolisme iaitu pembakaran lemak
- agen detox yang kuat

Cinch tea ni yg best dalam bentu sachet n senang nak bawak ke mana2, boleh bancuh panas or sejuk, kalau kes nak cpt on the go sentiasa, beli je botol mineral then masukkan dan terus shake sampai sebati then minum,mmg menyegarkan dan terus rasa bertenaga je sepanjang hari, nak jimat buat dalam botol besar dan boleh minum banyak kali

Ia sangat sesuai untuk orang yang bermetabolisma rendah!
Hadapi masalah metabolisme yg slow, dah cuba diet sdri tapi gagal, dah cuba kurgkan nasi n bersenam to masih gagal, mgkn salah satu sebab kurang berjaya adalah sbb metabolisma anda terlalu rendah dan tidak dapat membakar kalori dgn sebaik mungkin

Dan dengan itu shaklee menyediakan produk yg terbaik utk menaikkan metabolisme iaitu CINCH TEA, bukan shj utk meningkatkan metabolisme malah utk menggalakkan tenaga, memberi tenaga sepanjang hari.

Testimoni di bawah adalah testimoni pengamal Cinch Tea Shaklee:


Sebarang pertanyaan:
sms/whatsapp/viber/Wechat: 018-2003707 @ 017-3214707
emel: faizah85@gmail.com
fb: LoVely FaiZah

SHARE & LIKE PAGE & ARTIKEL INI



No comments:

Post a Comment

 

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di LovelyZaiz.com adalah perkongsian peribadi. Tiada kaitan dengan mana-mana pihak samada masih hidup ataupun yang telah meninggal dunia. Dilarang untuk mencetak/menyalin sekiranya bukan bertujuan untuk perkongsian ilmu.

Disclaimer #2

Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi di laman ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar perubatan.